Museum in kerstsfeer met extra activiteiten

  1. Home
  2. Geweest
  3. Museum in kerstsfeer met extra activiteiten

Vanaf 24 december t/m 8 januari is het Modelspoor Museum in Sneek weer in kerstsfeer en omgetoverd tot “Lichtjesmuseum van het Noorden”. En alsof dat niet genoeg is, branden er talloze lichtjes op de bergbanen, modelbanen en diorama’s. In het museum rijden verschillende originele kersttreinen rond. Het hele jaar staan ze in het depot om alleen in de dagen rond Kerst hun rondjes in het museum te draaien. Mooier kan een Kerst niet zijn. Nu allemaal te zien en te bewegen in het Modelspoor Museum in het station van Sneek. Daarnaast is ook de Elfstedenbaan, de Vakantiebaan (2 landen) en de winnende baan van team blauw van De Grote Kleine Treinen Competitie 2022 opgesteld.

Wat is er meer:
Op woensdag 28 december vanaf 14.00 uur is er live muziek van Zangroep Avanti. Ze zingen een selectie van bekende kerstliederen. Op 5 en 6 januari speelt smorgens accordeonist Gerke Venema vanaf 11 uur.
En natuurlijk zijn er volop speel en bouw activiteiten.
Kom je eigen kerstbal versieren, zet je naam er op en geef hem een mooi plaatsje in onze grote kerstboom of neem hem mee naar huis.

Kortom, er is genoeg te beleven in het Modelspoor Museum.

De kerstvakantie is van 24 december t/m 8 januari 2023.