Modelspoor Museum in kerstsfeer (25 december t/m 9 januari 2022)

2. Nieuws
  3. Modelspoor Museum in kerstsfeer (25 december t/m 9 januari 2022)

Vanaf 25 december t/m 9 januari is het Modelspoor Museum in Sneek weer in kerstsfeer en omgetoverd tot “Lichtjesmuseum van het Noorden”. En alsof dat niet genoeg is, branden er talloze lichtjes op de bergbanen, modelbanen en diorama’s. In het museum rijden verschillende originele kersttreinen rond. Het hele jaar staan ze in het depot om alleen in de dagen rond Kerst hun rondjes in het museum te draaien. Mooier kan een Kerst niet zijn. Nu allemaal te zien en te bewegen in het Modelspoor Museum in het station van Sneek.

“Tijdens de schoolvakanties komen er altijd veel kinderen en hun ouders of grootouders” aldus Jan Willem van Beek, museum directeur. En wat is er dan leuker om in deze winterse tijd de kinderen het kerstgevoel mee te geven? Zo zijn er allemaal extra activiteiten. Zo hebben we Mini-Z racing en RC4x4 parcours rijden.
Of maak met ijsstokjes leuke kerstversieringen. Of kom je eigen kerstbal versieren, zet je naam er op en geef hem een mooi plaatsje in onze extra grote kerstboom. In het weekend van 16 en 17 januari 2022 kunnen alle kinderen hun versierde kerstbal gratis komen ophalen. Kortom, er is genoeg te beleven in het Modelspoor Museum.

De kerstvakantie is van 25 december t/m 9 januari 2022.
Het museum is gesloten op 25, 26 en 31 december en 1 januari.

Foto: Modelspoor Museum Sneek

Kersttreinen in met museum