Voor bedrijven

  1. Home
  2. Voor bedrijven

Waarom zou u met uw bedrijf sponsor worden van het Modelspoor Museum?

Uw bedrijf of vereniging voelt zich betrokken bij de Friese musea, de spoorwegen of het erfgoed van Sneek en u wilt een bijdrage leveren aan de instandhouding van ons museum. Uw bedrijf of vereniging voelt zich betrokken bij Sneek en de lokale samenleving en wil het aanbod van voorzieningen in deze gemeente, waaronder een professioneel museum met meer dan 70 vrijwilligers stimuleren.

Het Modelspoor Museum is gevestigd in het spoorwegstation uit 1883 in Sneek en biedt u gelegenheid om uw zakenrelaties of uw medewerkers/leden op een bijzondere manier te ontvangen.

De Geefwet maakt sponseren van cultuur erfgoed fiscaal extra aantrekkelijk. Het Modelspoor Museum is door de belastingdienst aangewezen als een zogenaamd Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanaf 2012 is het geven aan culturele instellingen met een ANBI-predicaat fiscaal extra aantrekkelijk geworden.

Steun nu het Modelspoor Museum

Wilt u ons museum op stoom houden? Word dan sponsor van het Modelspoor Museum in Sneek. De business partners en de vriendengroep steunen het museum bij het behoud van de collectie en bij het organiseren door het museum van allerlei activiteiten, zoals bijzondere exposities, educatieprogramma’s etc.

Met uw bijdrage kunnen we onze plannen blijven verwezenlijken. Uw partner aandeel/reclame uiting wordt altijd samen met u ontwikkeld, aan de hand van uw persoonlijke wensen en onze mogelijkheden. Wij komen daarvoor graag bij u langs.

Bedrijf sponsor worden van het Modelspoor Museum.