Verjaardagsfeest tussen de treinen

Vier je verjaardag tussen de treinen.

Wat is er leuker dan om je verjaardag te vieren tussen de treinen. Dat kan bij het Modelspoor Museum. Daar maken ze van de jarige een conducteur of machinist. Samen met je vriendjes en natuurlijk ook vriendinnetjes beleef je de verjaardag van je leven.

Als de jarige in het museum komt staat de conducteur klaar. Hij neemt de jarige en andere feestvierders mee naar de feestelijke tafel. Daar krijgt iedereen limonade, kan de jarige de cadeaus uitpakken en wordt de speurtocht uitgelegd. En natuurlijk kan er eindeloos worden gespeeld met de treinen. “Het is altijd weer mooi te zien hoe de jarige geniet van zijn of haar feestje,” aldus Jan Willem van Beek, directeur van het museum. “En na de speurtocht gaat iedereen met zijn of haar favoriete trein rijden”. Nieuw dit jaar is dat we voor professionele foto’s zorgen. Zo heeft de jarige een blijvende herinnering aan de feestelijke middag. Op de website staan onder arrangementen de mogelijkheden en de kosten. Succes verzekerd.

Het museum is woensdag t/m vrijdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.30-17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak voor een kinderfeest; stuur een mail naar museum@modelspoormuseum.nl en wij nemen contact op.

        Vier je verjaardag tussen de treinen