RC 4×4 Club uit Harlingen rijden in ons museum

2. Geweest
  3. RC 4×4 Club uit Harlingen rijden in ons museum

RC 4×4 Club uit Harlingen te gast in ons museum

Tijdens de voorjaarsvakantie (deels ook Pake & Beppe week) kun je meedoen aan ons event RC 4×4 parcours rijden onder begeleiding van RC 4×4 Club uit Harlingen. In het museum is een parcours gebouwd van zand, boomschors, boomstammen, pallets en dennentakken met verschillende hoogtes! Probeer nu maar eens dit parcours te rijden! Het parcours rijden is van zondag 20 februari t/m zondag 27 februari.

“Het is ondertussen al een traditie geworden dat wij iedere vakantie speciaal voor de kinderen iets organiseren”, aldus Jan Willem van Beek, directeur van het Modelspoor Museum. “We hebben ook dit jaar weer een prachtige activiteit, al hebben we qua ruimte wel wat concessies moeten doen”.

De RX 4×4 modellen zijn populair geworden omdat het een parcours auto is die bijzonder goed bestuurbaar is. Inmiddels is de RC 4×4 zeer uitgebreid en worden nationaal ook parcours races georganiseerd. Er zijn verschillende modellen waarmee je kunt rijden in het museum. De jeugd, maar ook vaders en moeders, pakes en beppes raken nooit uitgekeken. Om iedereen de mogelijkheid te bieden om te rijden, moet je bij binnenkomst je wel even inschrijven.

Toegang met geldig museum toegangsbewijs. Reserveren noodzakelijk vanaf 14 februari, er wordt met tijdsloten gewerkt! In de voorjaarsvakantie is het tevens Pake & Beppe week van maandagmiddag 21 februari t/m vrijdag 25 februari. Dus niet in het weekend!

Op de foto: RC 4×4 Club Harlingen; Harm Feenstra, Martine Osinga en Ytsen de Boer.