Verwacht: Festijn van Bouwsteentjes in 2024

Sneek in 2024 in de ban van bouwsteentjes in Sneek met thema bouw en techniek

In de voorjaarsvakantie van 2024 zal de kantine van Douma Staal (voormalig Holvrieka pand) omgetoverd worden tot het Festijn van Bouwsteentjes. Een hele vakantie vol LEGO plezier, georganiseerd in samenwerking met leden van de Nederlandse Vereniging De Bouwsteen.

En extra; vanaf begin februari 2024 is er een speurtocht van bouwsteentjes bouwwerken in de binnenstad van Sneek. Doe mee, zoek de bouwwerken en de bijbehorende letters. Deze letters vormen een woord. Onder de inzendingen worden vijf fantastische Lego pakketten verloot.

Ook zijn er demonstraties, nieuwe technieken en is er voor de kinderen een bouwhoek. Genoeg voor uren speelplezier.

Als ze genoeg hebben van het spelen met Lego dan kunnen ze ook nog gaan genieten van de mooiste treinen in het Modelspoor Museum. Zo wordt het bezoek aan het museum en het Festijn van Bouwsteentjes een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

Gaat u u voor beide events boeken, dan ontvangt u bij het bezoek van het tweede event een combi korting van 1 euro per persoon. Het Festijn van Bouwsteentjes is niet gratis voor museumkaart houders.
Het Festijn van Bouwsteentjes is dit jaar in de kantine van Douma Staal (voormalig pand Holvrieka). In de voorjaarsvakantie van zaterdag 17 februari 2024 t/m zondag 25 februari 2024. Geopend op zaterdag, dinsdag t/m vrijdag van 10.30-17.00 uur, op zondag en maandag van 13.00-17.00 uur.
Toegangsprijzen voor zowel Festijn van Bouwsteentjes als het Modelspoor Museum: volwassenen 8,50 euro, kinderen 6,50 euro, kinderen 0-2 jaar gratis, MJK alleen geldig in het museum, combikorting 1 euro p.p.