Elfstedenbaan van TV
Er was sneeuw in Sneek

Zaterdag 22 oktober was op TV te zien hoe de bouwers van team groen een modelbaan bouwden met als thema “Nederland oh Nederland”. Die baan was vanaf 25 oktober te zien in het Modelspoor Museum in Sneek. En de bouwers zijn er bij.

Met als thema “Nederland oh Nederland” bouwden de bouwers van team groen de Elfstedentocht na. Naast de start en de finish in Leeuwarden zijn onder andere te zien de Oldenhove, het station van Sneek en het kanon van Stavoren.  De dwarsligger in de vorm van de fontein van IJlst staat ook op de baan. En natuurlijk heel veel sneeuw en ijs.  Dat was te zien op televisie was tot 13 november te bewonderen in Sneek.

Van dinsdag t/m vrijdag en zaterdag is het museum geopend van 10.30 tot 17.00 uur en op maandag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.modelspoormuseum.nl te vinden.