De “Friese museum Elfstedentocht” verlengd tot 29 februari!

De Friese museum Elfstedentocht wegens succes verlengd.

De Friese museum Elfstedentocht die sinds 21 december in het Modelspoormuseum in Sneek te zien en te beleven is, wordt wegens succes verlengd tot 29 februari 2020.  Dus dit aankomende weekend voor het laatst! De Friese museum Elfstedentocht is speciaal georganiseerd voor kinderen en hun ouders, pakes en beppes. De kinderen verdienen stempels voor op hun stempelkaart en als ze de Elfsteden vragen ook goed hebben beantwoord verdienen ze een Fries museum Elfstedenkruisje met Friese koek.

De Friese museum Elfstedentocht in het Modelspoormuseum is in het station van Sneek en goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie over de Friese museum Elfstedentocht, de openingstijden en toegangsprijzen zijn ook te vinden op www.modelspoormuseum.nl.

Foto’s: Janna Blom Fotografie