Plan je bezoek

  1. Home
  2. Plan je bezoek

Hier vind je alles wat je moet weten voor een bezoek aan het Modelspoor Museum.

Het Modelspoor Museum is geopend (u hoeft niet te reserveren).

Het Modelspoor museum is weer geopend met versoepeling van het protocol. U hoeft niet te reserveren, geen QR controle en geen mondkapjes.
Voor groepen (gezelschap/huishouden) groter dan 10 personen kunt u beter wel even telefonisch reserveren.

Versoepeld protocol Modelspoor Museum

Voor bezoekers geldt het volgende. Er is geen check meer op gezondheidsklachten bij uw bezoek. Ga in ieder geval niet van huis bij gezondheidsklachten. Hebt u geen klachten? Dan bent u van harte welkom in ons museum.

Verder geldt het volgende:
Mondkapjes zijn niet verplicht en ook geen QR code controle. Houd zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen huishouden. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het museum. U dient zich aan het versoepeld protocol te houden.
Kinderen mogen alleen onder begeleiding in het museum. Het is niet toegestaan om als ouder, verzorger de kinderen zelfstandig in het museum te laten en zelf in de horeca plaats te nemen. Consumptie is verplicht.
Groepsrondleidingen, arrangementen, activiteiten, kinderfeestjes, uitgebreide rondleidingen; maak even een afspraak.

Kinderen ontvangen van ons een aandrukpotlood aan een koord voor het bedienen van de groene knoppen. Na afloop dienen deze te worden ingeleverd om te reinigen.

Tickets en betaling

Voor toegang tot het museum koopt u kaarten aan onze balie. U betaald (graag per pin) bij binnenkomst. Er zijn geen tijdssloten. Vooraf tickets bestellen en betalen via iDeal is bij ons ook mogelijk (gebruik onze tickets knop op de home pagina).

Catering

Bij onze tafeltjes (horeca) bij de speelhoek geldt verder het volgende:
Onze vrijwilligers, gastvrouw/gastheer, balie, suppoost helpen u graag.

  • Gasten mogen niet schuiven met tafels
  • Onze gastvrouw/gastheer neemt uw bestelling op, consumpties verplicht
  • We streven er wel naar u zoveel mogelijk te bedienen
  • Na afloop worden alle tafels gereinigd

Namens alle medewerkers van het museum heten we u van harte welkom in ons museum en wensen u een plezierige ochtend of middag toe!

Some text