Plan je bezoek

  1. Home
  2. Plan je bezoek

Hier vind je alles wat je moet weten voor een bezoek aan het Modelspoor Museum.

Het Modelspoor Museum is geopend (u hoeft niet te reserveren, bij museumbezoek tijdens de schoolvakanties moet u wel reserveren). QR code is verplicht als ook mondkapjes.

Het Modelspoor museum is vanaf 9 juni weer geopend met versoepeling van het protocol. U hoeft niet te reserveren. Alleen bij onze events, tijdens de schoolvakanties is reserveren gewenst via de ticket knop op de home pagina.
Voor groepen (gezelschap/huishouden) groter dan 10 personen kunt u beter wel even telefonisch reserveren. QR code is verplicht alsook mondkapjes.
Na het reserveren bij events tijdens schoolvakanties ontvangt u bij uw reservering automatisch een reserveringsbewijs en nogmaals het versoepelde protocol.

Versoepeld protocol Modelspoor Museum (samengevat)

Voor bezoekers geldt het volgende. Er is geen check meer op gezondheidsklachten bij uw bezoek. Ga in ieder geval niet van huis bij gezondheidsklachten. Bezoekers zijn welkom als zij klachtenvrij zijn. Ben je verkouden of heb je verhoging (tot 38 gr Celsius); blijf dan thuis. Hebt u geen klachten? Dan bent u van harte welkom in ons museum.

Verder geldt het volgende:
Mondkapjes zijn verplicht, en QR code controle. Houd wel 1,5 meter afstand in en voor het museum. Houd zoveel mogelijk anderhalve meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen huishouden. Volg altijd de aanwijzingen van medewerkers en vrijwilligers van het museum. Volg altijd de hygiëne maatregelen. U dient zich aan het versoepeld protocol te houden.
Kinderen mogen alleen onder begeleiding in het museum. Het is niet toegestaan om als ouder, verzorger de kinderen zelfstandig in het museum te laten en zelf in de horeca plaats te nemen. Consumptie is verplicht.
Groepsrondleidingen, arrangementen, activiteiten, kinderfeestjes, uitgebreide rondleidingen vinden vooralsnog geen doorgang.

Kinderen ontvangen een aandrukpotlood aan een koord voor het bedienen van de groene knoppen. Na afloop dienen deze te worden ingeleverd om te reinigen.

Tickets, reserveringen en betaling

Voor toegang tot het museum (buiten de schoolvakanties om), koopt u kaarten aan onze balie. U betaald (graag per pin) bij binnenkomst. Er zijn dan geen tijdssloten.

Voor de events en museumbezoek geldt (alleen tijdens de schoolvakanties); als u in het bezit bent van een geldige ticket reservering met een geldig entree moment voor de dag en het tijdslot waarop geboekt is; kom dan maximaal 15 minuten voor starttijd – dus niet eerder – om wachtrijen te voorkomen. Komt u niet of later, geeft u dit dan door aan ons museum, telefoon 0515 – 430021.
U betaald (graag per pin) bij binnenkomst aan de medewerker(-ster) bij de balie. Vooraf betalen via iDeal is niet mogelijk.

Catering

Bij onze tafeltjes (horeca) bij de speelhoek geldt verder het volgende:
Onze vrijwilligers, gastvrouw/gastheer, balie, suppoost helpen u graag.

  • Gasten mogen niet schuiven met tafels
  • Onze gastvrouw/gastheer neemt uw bestelling op, consumpties verplicht
  • We streven er wel naar u zoveel mogelijk te bedienen
  • Na afloop worden alle tafels gereinigd


Protocol controle QR Code in ons museum.

Is de inzet van het CTB verplicht, zoals bij een café op een rondvaartboot, pretpark, museum, bibliotheek of winkel?

Ja, de inzet van een CTB is verplicht bij eet- en drinkgelegenheden, tenzij het uitsluitend een afhaalfunctie betreft en bezoekers niet ter plekke (dat wil zeggen: in de eet- en drinkgelegenheid) consumeren.

Namens alle medewerkers van het museum heten we u van harte welkom in ons museum en wensen u een plezierige ochtend of middag toe!

Some text
Menu