Functieomschrijving
Heb jij affiniteit met ouderen en zoek je uitdagend vrijwilligerswerk?
Voor ons toonaangevend Modelspoor museum in Sneek zoeken wij enthousiaste en service gerichte ouderen medewerkers. Als ouderen medewerker word je ingezet als ouderen begeleider van verzorgingshuizen in ons museum. Jouw primaire doel is om ouderen (van 70 jaar en ouder) zich meer dan welkom te laten voelen. Je fungeert als het visitekaartje van het museum.

Als Plus+Tour medewerk(st)er
– Je houdt het bestaande ouderen programma actueel en zonodig ontwikkel je in een projectgroep aanvullende pakketten voor ouderen (“feest der herkenning” voor ouderen)
– Je begeleidt ouderen in het museum;
– Je organiseert groepsbezoeken;
– Je bent bereid in voorkomende gevallen om suppoost werkzaamheden te verrichten.

Je hebt in deze functie direct en veel contact met bezoekers. Je kunt goed omgaan met mensen. Goed gastheerschap beheren is voor ons museum wel belangrijk. Aantal uren in overleg, maar je bent minimaal 1 dagdeel (ochtend of middag) per week beschikbaar.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de functie van ouderen medewerker voldoe jij aan de volgende minimale eisen:

  • MBO werk- en denkniveau
  • bij voorkeur ervaring of belangstelling hebben in omgang met publiek, ouderen
  • goede klant- en servicegerichte instelling, Nederlandse taal beheersen
  • enthousiast, secuur, gemotiveerd, flexibel
  • kunnen omgaan met huisregels

Herken jij jezelf in deze vacature?
Solliciteer dan naar de functies als vrijwilliger.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou? De kans om ons verhaal van Modelspoor Museum Sneek uit te dragen. Werken in een gemoedelijk en veelzijdig team van vrijwilligers. Contact met veel verschillende mensen. Informatieve en gezellige vrijwilligersbijeenkomsten.

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct, door je brief met cv naar vacature@modelspoormuseum.nl  te sturen. Wil je meer informatie dan kun je bellen op dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur met J.W. van Beek, directeur, telefoon 0515-430021. Of een e-mail sturen naar eerder genoemd e-mailadres.