Junior Directors Creative Business gestart bij museum

Ingaande begin oktober 2021 zijn twee Junior Directors Creative Business gestart bij het Modelspoor Museum.

Het zijn Renée Kramer (L) uit Nederland en Lucia Tonola (R) uit Italië, beide studenten van NHL/Stenden uit Leeuwarden. Tot eind januari 2022 houden zij zich bezig met onze marketing, social media, PR, design en concept. Vooral gericht op onze toekomst. Graag stellen de dames zich even aan u voor.

Hello my name is Lucia Tonola. I am 24 years old and I come from Italy. I came to the Netherlands to study Creative Business at NHLStenden in Leeuwarden. I see myself as a very creative person, and I will work on the image and branding of the Spoormuseum. Ever since I was a child I loved visiting museums of all sorts, and I am very excited to get to work here.
Hallo, mijn naam is Lucia Tonola. Ik ben 24 jaar oud en ik kom uit Italië. Ik ben naar Nederland gekomen om Creative Business te studeren aan de NHL Stenden. Ik zie mijzelf als een creatief persoon en ik ga aan de slag voor het Modelspoor Museum om te werken aan branding en imago. Sinds jonge leeftijd heb ik het altijd fantastisch gevonden om museums te bezoeken, dus ik kan niet wachten om hier aan de slag te gaan

Hey everyone. My name is Renée Kramer, and I am 23 years old. I come from a small village called Espel, which is in the Netherlands. I study Creative Business at NHL Stenden and for the coming months I will be working for the Spoormuseum. I am very excited to get started and contribute ideas for the new branding and location of the museum.
Hallo allemaal. Mijn naam is Renée Kramer en ik ben 23 jaar oud. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Espel, in de Noordoostpolder. Ik studeer Creative Business en ga de komende maanden aan het werk voor het Modelspoor Museum. Ik kan niet wachten om mijn bijdrage te leveren en aan het werk te gaan.