Functieomschrijving
Heb jij affiniteit met publiek werkzaamheden en zoek je uitdagend vrijwilligerswerk?
Voor ons toonaangevend Modelspoormuseum in Sneek zoeken wij enthousiaste en service gerichte horeca medewerkers. Als horeca medewerker word je ingezet als gastvrouw of gastheer. Jouw primaire doel is om de bezoekers zich meer dan welkom te laten voelen. Je fungeert als het visitekaartje van het museum.

Als horeca medewerker;

• ontvang en begeleid je bezoekers in de horeca van het museum
  • verstrek je informatie aan de bezoekers in het museum
  • zorg je ervoor dat de gasten goed bediend worden (horeca werkzaamheden)
  • assisteer je bij activiteiten en evenementen van het museum, bij groepsbezoeken e.d.
  • assisteer je zo nodig bij verkoop van artikelen uit onze winkel en verkoopvitrine
  • bij afwezigheid van de baliemedewerker of bij grote drukte, assisteer je de baliemedewerker bij zijn of haar werkzaamheden.

Je hebt in deze functie direct en veel contact met bezoekers. Je kunt goed omgaan met mensen. Goed gastheerschap beheren is voor ons museum wel belangrijk. Aantal uren in overleg, maar je bent minimaal 1 dagdeel (ochtend of middag) per week beschikbaar.

Functie-eisen
Om in aanmerking te komen voor de functie van horeca medewerker voldoe jij aan de volgende minimale eisen:

• MBO werk- en denkniveau
  • bij voorkeur ervaring of belangstelling hebben in omgang met publiek, horeca
  • goede klant- en servicegerichte instelling, Nederlandse taal beheersen
  • enthousiast, secuur, gemotiveerd, flexibel
  • kunnen omgaan met huisregels

Herken jij jezelf in deze vacature?
Solliciteer dan naar de functies als vrijwilliger.

Ons aanbod
Wat bieden wij jou? De kans om ons verhaal van Modelspoor Museum Sneek uit te dragen. Werken in een gemoedelijk en veelzijdig team van vrijwilligers. Contact met veel verschillende mensen. Informatieve en gezellige vrijwilligersbijeenkomsten. Opleidingsmogelijkheden.

Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct, door je brief met cv naar vacature@modelspoormuseum.nl  te sturen. Wil je meer informatie dan kun je bellen op dinsdag t/m vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur met J.W. van Beek, directeur, telefoon 0515-430021. Of een e-mail sturen naar eerder genoemd e-mailadres.