Reserveren nog verplicht voor het Modelspoor Museum!

Het museum is vanaf zaterdag 26 juni weer te bezoeken, u moet wel vooraf reserveren.
Dit reserveren gaat middels tijdssloten (10.30 uur, 13.00 uur of 15.00 uur).
Het dragen van mondkapjes is niet meer verplicht. we houden wel de 1,5 meter afstand aan.
Vrijwillig toch een mondkapje dragen is uiteraard toegestaan.

Wij hanteren het volgende verkorte protocol;

• Horeca is open in ons museum, wij bedienen u graag
• Wij verzoeken u wel de 1,5 meter te hanteren
• Er staat handgel bij de ingang, wij verzoeken u deze te gebruiken
• Er is een looproute met pijlen aangegeven
• We gaan uit van 1 bezoeker of 1 huishouden per 5 m2 en via reservering
• We hebben “gekleurde drukpotloden” voor de groene knopjes om treinen te laten rijden
• Hebt u klachten, blijf dan thuis
• Kinderen mogen alleen onder begeleiding in het museum. Het is niet toegestaan om als ouder, verzorger de kinderen zelfstandig in het  museum te laten en zelf in de koffiehoek plaats te nemen
• Groepsrondleidingen, -arrangementen, activiteiten, kinderfeestjes, uitgebreide rondleidingen vinden vooralsnog geen doorgang.
• U dient zoveel mogelijk alleen te betalen via pin of mobiel bij binnenkomst

Openingsdagen: dinsdag t/m vrijdagmiddag, zaterdag en zondagmiddag, zie onze home pagina.
Op maandag zijn we gesloten.

Namens alle medewerkers van het museum heten we u van harte welkom in ons museum en wensen u een plezierige ochtend of middag toe!

Jan Willem van Beek
Modelspoor Museum