Wees welkom in het Modelspoor Museum

Het museum is vanaf zaterdag 26 juni weer te bezoeken zonder dat u hoeft te reserveren.
Vanaf vrijdag 25 juni stopt dit reserveren en de tijdssloten. Ook het dragen van mondkapjes is niet meer verplicht.
Vrijwillig toch een mondkapje dragen is uiteraard toegestaan.

Wij hanteren het volgende verkorte protocol;

• Horeca is open in ons museum, wij bedienen u graag
• Wij verzoeken u wel de 1,5 meter te hanteren
• Er staat handgel bij de ingang, wij verzoeken u deze te gebruiken
• Er is een looproute met pijlen aangegeven
• We gaan uit van 1 bezoeker of 1 huishouden per 5 m2
• We hebben “gekleurde drukpotloden” voor de groene knopjes om treinen te laten rijden
• Hebt u klachten, blijf dan thuis
• Kinderen mogen alleen onder begeleiding in het museum. Het is niet toegestaan om als ouder, verzorger de kinderen zelfstandig in het  museum te laten en zelf in de koffiehoek plaats te nemen
• Groepsrondleidingen, -arrangementen, activiteiten, kinderfeestjes, uitgebreide rondleidingen vinden vooralsnog geen doorgang.
• U dient zoveel mogelijk alleen te betalen via pin of mobiel bij binnenkomst

Openingsdagen: dinsdag t/m vrijdagmiddag, zaterdag en zondagmiddag, zie onze home pagina. Voor de schoolvakantie periode gelden aangepaste openingstijden, ook vermeld op onze home pagina (vanaf 10 juli t/m 5 september 2021).

Namens alle medewerkers van het museum heten we u van harte welkom in ons museum en wensen u een plezierige ochtend of middag toe!

Jan Willem van Beek
Modelspoor Museum