Pannenkoekfeest in het museum!

Tijdens de herfstvakantie van 20 t/m 28 oktober kunt u naast het bezoek van ons museum, ook nog eens pannenkoeken komen eten in de “Pannenkoektrein”.
Gezellig voor het hele gezin, opa’s en oma’s in samenwerking met Poiesz en Koopmans. Tegen een gereduceerde meerprijs kunt u heerlijke pannenkoeken eten en zo wordt uw dagje uit een echte feestdag!

Dus neem de Poiesz actie bon mee uit de Poiesz krant voor uw korting (de krant verschijnt in week 42). Elke 50-ste bezoeker maakt tevens kans op een gratis pak Koopmans pannenkoek mix en een Koopmans pannenkoekschort!  Het Pannenkoektrein arrangement:

Normale prijzen:                                                            Combi prijzen:
Pannenkoek                                    € 4,75                    Pannenkoek en toegang museum
Entree museum volw.                  € 6,50                  Volwassenen                       € 10,00
Entree kinderen (tot 12 jaar)      € 4,50               Kinderen (tot 12 jaar)       € 8,00

Met Poiesz actie bon:
Pannenkoek                                    € 3,75                     Pannenkoek en toegang museum
Entree museum volw.                  € 5,00                  Volwassenen                       € 8,75
Entree kinderen (tot 12 jaar)      € 3,50              Kinderen (tot 12 jaar)       € 7,25

Het museum is open in de herfstvakantie op maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur, op zondag open van 12.00 – 17.00 uur.
Daarnaast extra open op Cool Kids nacht op vrijdag 26 oktober van 17.00 – 21.00 uur.

De foto’s zijn gemaakt door Janna Blom Fotografie.